EN İYİ SEO ANAHTAR KELİME ARAÇLARI Aralık 29, 2022

En İyi SEO Anahtar Kelime Araçları

Üst düzey bir SEO uzmanı olmak istiyorsanız, iyi bir anahtar kelime araştırmasının tüm sırlarının tamamen farkında olmanız gerektiğine hiç şüphe yok. Bugün çok fazla çaba sarf etmenize gerek yok çünkü size büyük ölçüde yardımcı olan birçok SEO anahtar kelime aracı mevcut.

En İyi SEO Anahtar Kelime araçlarını Bulun

Bu SEO anahtar kelime araçları, SEO stratejilerine ve kurallarına dayalı bir anahtar kelime planı hazırlamanıza yardımcı olur. Ayrıca hedef anahtar kelimeleri ve sahip olduğu aranma hacmini ararken bu araçların yaptığı analizleri kullanmak ve ilgili anahtar kelimeleri belirlemek gerekmektedir. Best 4 SEO’nun bu makalesinde, en iyi SEO anahtar kelime araçlarını öğreneceksiniz.

1. MOZ

MOZ SEO, en popüler anahtar kelime araştırma araçlarından biridir. Anahtar Kelime Planlayıcı aracılığıyla, hedef anahtar kelimeyi arayabilir ve her bir anahtar kelimenin aldığı arama hacmini ve TO’yu öğrenebilirsiniz. Bu araç, bir yandan kullanımının kolay olması, diğer yandan analiz edilmesi kolay geniş sonuçlar sunabilmesi ve iyi bir pazarlama anahtar kelime şeması oluşturabilmesi nedeniyle SEO pazarlama uzmanları tarafından tercih edilmektedir.

2. Semrush

Semrush’u ürettiğiniz içeriğin tüm yönlerini geliştirebileceğiniz bir SEO ansiklopedisi olarak tanımlamak abartı olmaz. Bu ansiklopedinin en büyük özelliklerinden biri, rekabetçi anahtar kelime analizi için en iyi anahtar kelime araştırma aracı olarak kabul edilen Semrush SEO anahtar kelime aracıdır. Semrush SEO anahtar kelime aracı ve sunduğu Keywords Gap özelliği sayesinde, her bir anahtar kelime için aranma hacmini belirleyebilir ve web siteniz ile rakip siteler arasında karşılaştırma yapabilir, bu da gelecekteki çalışma planlarınızı ve nasıl geliştirmeniz gerektiğini daha net bir şekilde görmenizi sağlar. SEO içeriğiniz.

3. Wincher

Tüm web siteniz için SEO’yu optimize etmek için en iyi SEO anahtar kelime araçlarından birini arıyorsanız, Wincher’ın sizin için mevcut en iyi seçeneklerden biri olduğunu bilmelisiniz. “Keyword Search” seçeneğine tıklayarak anahtar kelime araması yapabilir ve hedef anahtar kelimeleriniz için aranma hacmini öğrenebilirsiniz. Arama hacmi, rekabet veya TO gibi aradığınız kriterlere göre de sonuçları düzenleyebilir ve filtreleyebilirsiniz. Wincher anahtar kelime araştırma aracı ayrıca ilgili anahtar kelimeler için öneriler sunar ve web sitenizi optimize etmek için hangi anahtar kelimeler üzerinde çalışmanız gerektiğini gösterir.

4. RankIQ

RankIQ, yeni başlayanlar veya profesyonel olmayanlar için favori SEO anahtar kelime aracıdır. Bunun nedeni nedir? Bunun nedeni, RankIQ’nun hedeflenen anahtar kelime arama sonuçlarını anlaşılması, analizi kolay ve basit bir şekilde sunması ve sonuçlarına göre profesyonel olmayanlar için uygun bir eylem planı hazırlamasıdır. RankIQ’daki anahtar kelime araştırma özellikleri sayesinde, büyük bir rekabetin olmadığı, potansiyel olarak yüksek aranma hacmine sahip anahtar kelimeleri kolayca bulabilirsiniz. Bu tür anahtar kelimeler, yeni başlayanlar için SEO uzmanları olarak yolculuklarına başlamak için en uygun olanlardır.

5. Get Keywords

Get Keywords, kesinlikle yerel SEO aramak için en iyi SEO anahtar kelime araçlarından biridir. Get Keywords ile arama sonuçları hakkında bilgi almak istediğiniz ülke, valilik hatta şehri bile belirtebilir, arama sonuçlarını oldukça detaylı ve kullanışlı bir şekilde elde edebilirsiniz.

6. KWFinder

Tüm kategorilerde en iyi anahtar kelime araştırma araçlarını yapmakla tanınan bir şirket olan Mangools, KWFinder’ı yaptı. Yeni başlayanlar için rehberleriyle başlayabilirsiniz.

KWFinder platformu, SEO’da sıralaması kolay olan anahtar kelimeleri bulmayı kolaylaştırır. Ayrıca birçok başka kullanışlı özelliğe sahiptir.

Öne çıkan şeyler

  • Kullanımı kolay benzersiz bir kullanıcı arayüzü
  • Herhangi bir hedef dilde, herhangi bir yerde anahtar kelimeleri bulun.
  • Son derece etkili anahtar kelimeler listesinden seçim yapın.
  • Anahtar kelime rekabeti için kesin sayıları öğrenin.
  • SERP’lere ayrıntılı bir bakış ve bir öneri listesi
  • Önerilen anahtar kelimelerin listesini daraltmak için filtreleri kullanın.

Fiyatlandırma

KWFinder, Mangools paketi ile gelen 5 SEO aracından biridir. Bu seo anahtar kelime araçları, ücretsiz olarak yalnızca birkaç arama yapmanızı sağlar. Yıllık bir plan seçerseniz, üç abonelikten herhangi birinde %40’a varan tasarruf sağlayabilirsiniz.

  • Temel – 30 $ (serbest çalışanlar ve küçük işletmeler)
  • Premium – 40 $ (yeni girişimler ve bloglar)
  • Ajans için 80 ABD doları (e-ticaret mağazaları ve ağır siteler)

Ahrefs Anahtar Kelime Gezgini

Ahrefs, içerik oluşturucuların anahtar kelimeleri bulmak için kullanabileceği en iyi seo anahtar kelime araçlarından biridir. Platform, kullanıcıya geniş bir anahtar kelime raporu sunar ve benzersiz tıklama metrikleri bulmak için tıklama akışı verilerini kullanır.

Öne çıkan şeyler

  • Zorluk için doğru anahtar kelime puanı
  • 1.000’den fazla anahtar kelime önerisi
  • 171’den fazla ülkede kullanılıyor
  • TO’yu iyileştirmek için tıklama metrikleri nasıl kullanılır?
  • SERP’lere ayrıntılı bakış

Fiyatlandırma

Ahrefs için dört fiyat planı vardır. Yıllık bir ödeme planı seçerseniz, serbest çalışanlar, çevrimiçi pazarlamacılar, orta ölçekli işletmeler ve daha büyük markalar için ücretler ayda yalnızca 83 dolardan başlar.

Hem Hafif hem de Standart planlarında, 7 gün boyunca 7 ABD doları karşılığında deneyebilirsiniz.

8. Google Anahtar Kelime Planlayıcı

Google Anahtar Kelime Planlayıcı, birkaç temel özelliğe sahip basit bir anahtar kelime aracıdır. Çok fazla özelliği bulunmasa da anahtar kelime verisi almak için en doğru yerlerden biridir. Bilgiler doğrudan Google’dan gelir ve sonuçlar AdSense ile iyi çalışır.

Öne çıkan şeyler

Ticari anahtar kelimeleri bulmak için “sayfanın üstü” teklif aralığını kullanın.

Google’ın arama motorundan yapılan aramaların tam sayısı

İşletmeler için web siteleri için en iyi seçenek

Fiyatlandırma

Google Anahtar Kelime Planlayıcı’yı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

En iyi SEO anahtar kelime araçları nelerdir?

Anahtar kelime araştırması hakkında yeterince iyi şeyler söyleyemezsiniz ve az önce okuduğunuz seçenekler şu anda piyasadaki en iyi anahtar kelime araştırma SEO anahtar kelime araçlarından bazılarıdır.

İşletmeniz için doğru olanı bulmak için önce bütçenize bakmalı ve ardından SEO stratejinizin ana hedefini düşünmelisiniz.

Tags: Anahtar Kelime Araştırma Araçları SEO SEO Anahtar Kelime Araçları

gülistan ekinci

Gülistan Ekinci is a talented backlink expert who has been working for Best 4 SEO since 2020. In her role, she is responsible for securing high-quality backlinks for the company's clients, helping to improve their search engine rankings and visibility online. With a deep understanding of search engine optimization techniques and a keen eye for detail, Gülistan has proven herself to be a valuable asset to the Best 4 SEO team. Her commitment to delivering results for clients and her passion for staying up-to-date with the latest industry developments have helped her to excel in her role and establish herself as a leader in the field of backlink management.

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir